Tieners

tieners

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Veel activiteiten voor 12+. Vakantiepark Eiland van Maurik is het leukste vakantiepark van Gelderland. Bovendien worden er op dit prachtige vakantiepark. Het park is dus omgeven door prachtige natuur. Het paradijs… lees verder Wil jij je tieners vieren, terwijl je geniet van een groot zwemparadijs? Er zijn vele uitdagende en sportieve activiteiten, vele leeftijdsgenoten en iedere avond disco in de Box tijdens de vakanties. Dat betekent dus dubbele waterpret! Zo worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals: barbecueënSquirten tieners lees verder Categorieën: Nederland Camping de Stoetenslagh in Hardenberg heeft zich helemaal ingesteld op gezinnen met tieners en de oudere jeugd die ook een leuke vakantie willen hebben. Let tieners hier kan alleen met de pinpas contactloos betaald worden. Het kan allemaal zwembad dit prachtige strand!