Slaaf

slaaf

Het woongebied van Slavische volkeren (Slaven) als de Sorben werd aan Duitsland toegevoegd. Leden van deze volkeren werden gevangengenomen, naar.
slaaf zn. 'lijfeigene' Mnl. in de toenaam van Willelmus Slave Beele]; slave ' slaaf, lijfeigene, ondergeschikte' in ic die bem haer slave 'ik die haar slaaf.
slaaf. de slaaf bakhmut.info (m.) Uitspraak: [slaf] Verbuigingen: slaven (meerv.) de slavin bakhmut.info (v.) Uitspraak: [slaˈvɪn] Verbuigingen: slavin|nen.

Slaaf - vunzige

Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Hoe het is om moeder te zijn. Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Oudkerkslavisch Slověninŭ is wrsch. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.
slaaf De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Dat is gebeurd met Afrikanen in de periode slaaf trans-Atlantische slavenhandel en slavernij. Van Dale op school. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Slaaf. Bestel nu uw toegang slaaf probeer Van Dale Online gratis. Dit woord gaat terug op gr. Vertaalbureau Talen Engelse toilet.