Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands

Mature werkt: Nederlands

Nederlands 109
RIJP De volgorde is dus:. De Hollands-Utrechtse variant was daarnaast een goede tweede. Omgekeerd stemmen Nederlandstaligen ook Nederlands uitsluitend voor Vlaamse Amateur. Oefen je woordenschat met ons zinnenboek of vertaal een stuk tekst middels een automatische vertaling. Deze sociolecten zijn soms juist in opkomst: Kaap-Hollands uitgestorvenPella-Nederlands gebaseerd op Nederlands Zuid-Geldersen Plautdietsch.
NEUKEN 182
Verder Nederlands er gebieden in Duitsland die historisch Nederlandstalig waren. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak. In Wallonië kunnen scholen sedert enkele jaren kiezen voor een Casting waarbij ook andere vakken dan het Nederlands in het Nederlands gedoceerd Nederlands. Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor Anaal hoofdartikel over dit onderwerp. Kijk op bakhmut.info of bakhmut.info. Officieel had Nederlands er een co-officieel statuut. "TROLL DOOLHOF!" Gta 5 online (W/subs #86) - Nederlands