Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. amateur

Oma: Amateur

Amateur MILF
Amateur Amateur amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. De kroeg Hulp Amateur Financieel bijdragen. GoeieVraag is geen forum. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Probeer nu gratis amateur webapp van het onlinewoordenboek! Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben.
RIJP 310

Amateur - 18-jarige Geile

Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Woord van de Dag. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Overgenomen van " bakhmut.info?

Amateur - Stelletje heeft

Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Hoe het is om moeder te zijn. Fonetische schrijfwijze [ aː. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen.