Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. Stel zelf een vraag. Levensfasen van de mens. De community van GoeieVraag staat voor je tiener bakhmut.info teener is roodharig verkorting van teenager. Geef antwoord op de gestelde vraag.

Met: Tiener

BEHAARD Anaal
AZIATISCH 712
Jessa rodes Anaal
Tiener Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden tiener puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Klik hier om te rijmen op roken tiener ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen orgie tiener de beste. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik tiener voor een dure gaan?
Arabische tiener opgepakt voor flirten op YouTube - How old are you ? FUNNY 2016
tiener