Duits

Duits

Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal. Duits

Duits - haar het

De ü wordt uitgesproken als een uu en de ö wordt uitgesproken als een eu. Het is een verzamelbegrip voor geheimtalen of sociolecten van sociale randgroepen op basis van het Duits. Portaal     Zie ook het artikel Duitse talen en dialecten Zie Creoolse talen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het Duits Deutsch is een van de West-Germaanse talen. Jiddisch : דײַטש   yi. Deze spreek je alleen zo uit als je de letters apart opnoemt zoals in het alfabet-lied : Als je wel is een Duits boek ziet, kan het zijn dat er een hele "rare" letter in staat. Het Duits is, zoals eerder gezegd, te verdelen in drie grote groepen.