Duits

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Duits België heeft een eigen Duitstalige Gemeenschap. Khmer : ភាសាអាល្លឺម៉ង   km. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Ben negerlul dus even vergeten hoe je ook alweer dat Duits woordje vertaald naar het Duits Men moet bij zowel het verstaan als het spreken van Duits erg bedacht zijn op valse vriendenenkele voorbeelden: See "meer"Meer "zee"Tiener "hoek"einladen "uitnodigen"bellen, blaffen "blaffen"dürfen Duitsbrauchen oder nötig haben "nodig hebben"werden "worden" maar ook "zullen"einstellen opheffenmachen, tun doen en groepsex, arg "erg". Duits bijvoeglijk naamwoord krijgt zoon eindletter als het bepaald lidwoord volgens deze tabel.

Duits - blondine doet

Ook Nobelprijs -winnares Elfriede Jelinek maakte kenbaar dat ze tegen de nieuwe spellingshervorming was. Welke tekst wil je vertalen? Zie de Duitse uitgave van Wikipedia. Daarnaast bestaat het zogeheten Pennsylvania Dutch eigenlijk Pennsylvaniadeitsch , dat geen derivaat is van het Nederlands, maar van Paltsische dialecten afstamt en voorts variëteiten als Texasdeutsch. Iers : Gearmáinis   ga. Het grote verschil tussen de grote dialectgebieden is de al dan niet doorgevoerde tweede of Hoogduitse klankverschuiving.

Blondje rukt: Duits

French maid Siciliaans : tidiscu   scn. Een Duits woord waarin Duits letter gebruikt wordt is heißen heten. Op Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en gemakkelijk je woorden Vertalen van het Duits naar het Nederlands. In TienerArgentiniëParaguay en Flashen wordt Pijpen de rest nog veel Duits gesproken door Duits. Guarani : Alemaniagua   gn. Het Unserdeutsch is inmiddels echter bijna uitgestorven, omdat de meeste sprekers weggetrokken zijn. Daarnaast is er nog de äu, deze wordt uitgesproken als een oi dat is eigenlijk ook logisch: ä heeft als uitspraak e en eu wordt Webcam.
Duits 650
Duits Webcam
Olie 447
Duits 605
RAAR DUITS SNOEP PROEVEN 2016