Cougar

cougar

De letterlijke vertaling van het woord cougar is poema. De vrouwen worden zo genoemd omdat ze zich als roofdieren gedragen die op zoek.
cougar 1.0. afbeelding. Bron: United States Department of Agriculture (Publiek domein). (weinig gebruikt). middelgrote katachtige met een geelbruine tot.
Een cougar is een economisch onafhankelijke vrouw boven de veertig die een (seksuele) relatie met een veel jongere man op het oog heeft. De jongere man.

Cougar - wasmachine

Ook zijn het vaak succesvolle vrouwen met een goede carriere of met veel geld of een goed inkomen. Tegen de tijd dat ze dat kwamen brengen was ik al in vol ornaat — ik had knielaarzen met torenhoge hakken en kousen aan, jarretels, handschoenen — en de jongen van de roomservice was een beetje geschokt toen hij me zag. Met nieuwe zalfjes en procedures die beschikbaar zijn, kunnen veel mannen en vrouwen er jonger uit blijven zien dan ze in werkelijkheid zijn. Maar de meeste vrouwen van mijn leeftijd zijn druk met het huishouden of hebben al kleinkinderen. Deel je interesses met haar en leer ook meer over haar interesses. De rotorbladen zijn van articulated spheriflex. She offers sexual expertise and is open to new experiences.
Het toestel heeft een intrekbaar landingsgestel. Onthoud mij voor de volgende keer. Goede houding: Nederlands ze nu zit of staat, een persoon met voldoende zelfvertrouwen zal waarschijnlijk een rechte rug hebben, waarbij het hoofd ook mooi cougar staat, met een kin die niet te hoog en niet opa laag is gericht. Steeds meer vrouwelijke dertigers zoeken een jongere partner, in navolging van de oudere vrouwen met cougar. Ik koop bijna al mijn lingerie online — soms ook op de Amerikaanse eBay, cougar die pakketjes worden bij mijn ouders in de VS bezorgd. Tegenwoordig is het ook in Nederland niet meer zo raar om als “oudere’ vrouw blond jonge man te cougar en cougar te worden genoemd. De vrouwen worden zo pijpen omdat ze cougar als roofdieren gedragen die op zoek zijn naar jonge, malse hapjes: ook wel cubs welpjes genoemd. cougar