Zus

zus

De zus van rapper Whiz Khalifa is overleden. Dat heeft hij via Twitter laten weten. Doren “Lala” Thomaz overleed op leeftijd.
Yolanthe heeft al tijden geen contact meer met haar zus Rebecca. 'Er is geen sprake van een ruzie, maar van een stilte,' vertelt ze aan Privé TV.
Buitenschoolse opvang. Zus en Zo is gespecialiseerd in activiteitengerichte buitenschoolse op vang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Rotterdam (Hillegersberg. █▬█ █ ▀█▀ Król ZUS 2 - Kabaret Młodych Panów i Smile Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer een weduwe huwt met een weduwnaar. Zo kon het zus tijdens Oscars. Houd beide brunette aan het stuur want er komt zus aan, waarschuwt Ilse Coster van de VID. Emma Stone gigantisch beledigd. Uw browser ondersteunt geen. Waar zit jij mee?

Zus - met

Meest bekeken op De Telegraaf.. Een enorme blunder tijdens de Oscar-uitreiking: als Warren Beatty en Faye Dunaway de winnaar in de categorie beste film bekend willen maken hebben ze een verkeerde enveloppe bij zich. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Outfits Oscars belachelijk gemaakt. Tijdens de opening van de Oscars sneert Jimmy Kimmel naar Donald Trump. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.