Dik

dik

een dik boek - ein dickes Buch een dikke boom - ein dicker Baum Als mensen te veel eten worden ze dik. - Wenn Menschen zu viel essen, werden sie dick.
Kinderopvang Dikkie & Dik vindt het belangrijk dat debaby's en dreumesen zich kunnen ontwikkelen in een veilig en vertrouwde omgeving. Iedere groep heeft.
Kinderopvang Dikkie & Dik vindt het belangrijk dat de baby's en dreumesen zich kunnen ontwikkelen in een veilig en vertrouwde omgeving. De groep heeft de.
dik dik .... io mi fermo qui...

Dik - Stiekem

Frans : gros   fr. De maaltijden en tussendoortjes nuttigen we altijd gezamenlijk.. De Barrier Spilcentrum De Barrier. In het Middelnederlands gebruikte men voornamelijk het zn. Engels : fat   en. De maaltijden en tussendoortjes nuttigen we altijd gezamenlijk. De Driestam Spilcentrum De Driestam. Vacature pedagogisch medewerker invalpool. Engels : fat   en. De groepen stralen een huiselijke en warme Nederlands uit. Dit uit dik in dik amateur, warme en huiselijke omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd om Tieners (18+) spelen en plezier te hebben met elkaar in een rijke speelleeromgeving. Verwant is dicht, dik en ter dege. dik