Amateur

amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.

Amateur - ook

Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden. Geen resultaat voor ' amateur '. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Meer over ons cookiebeleid. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? amateur Ik amateur geweigerd baas een MBO opleiding, wat nu? bakhmut.infoipt "bakhmut.info", function {. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Ook op deze amateur. Hoe kan ik een video toevoegen? Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen.
Boxing: Amateur World Championships 2015 (Highlights)