Amateur

Amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Molotov - Amateur (Rock Me Amadeus) Amateur kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Ook op deze website. Voeg toe als zoekmachine. Links naar Amateur pagina Douche wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Amateur

Amateur - vunzige opa's

En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Publicaties over het ANW.