Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.

Tiener - Amanda Klara

Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Lees de richtlijnen dus goed door. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Geen resultaat voor ' tiener '. Krijg antwoord op die ene vraag. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden Tieners (18+) het Spaans puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met gezichtspunt licentie. Een tiener is een persoon die tien tiener en met negentien jaar oud is. Boek maken Tiener als PDF Printvriendelijke versie. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Hoe kan ik een video toevoegen? Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Krijg antwoord op die ene vraag.