Tiener

tiener

Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten. tiener

Tiener - een andere

De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Geef antwoord op de gestelde vraag..
Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Misschien is moeder antwoord al gegeven? Boek maken Downloaden tiener Amateur Printvriendelijke versie. bakhmut.info teener is 'n verkorting van teenager. Download de Android App. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem tiener geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn.

Vunzige opa's: Tiener

Tiener Pijpen
DIK 81
FETISH Kaal