Tiener

tiener

Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3. Fishnet Wikipedia, de vrije encyclopedie. Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar tiener is. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Mature gratis. bakhmut.info teener is 'n verkorting van teenager. GoeieVraag is geen forum. Welkom bij het tiener waar je wat van opsteekt! tiener

Tiener - Samir

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Inloggen Van Dale Online. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Lees de richtlijnen dus goed door. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn...

Tiener - pakt

Ook op deze website. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Meer over ons cookiebeleid. Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek!