Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.

Nederlands - pret

Uiteindelijk gaf de Staten-Generaal opdracht om de Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Stuur een e-mail naar info bakhmut.info. Het gewone Noorse woord voor 'worm' is makk. Correct en duidelijk taalgebruik. Gedurende de hele middeleeuwen werden alle belangrijke geschriften en officiële documenten in het Latijn geschreven wat de lingua franca van de Europese elite was.
Unpublished doctoral thesis, Auckland University of Technology, Auckland, New Zealand. Zowel het Nederlands, Nedersaksisch als het Nederduits hebben daarnaast invloeden van de Noordzeegermaanse Ingveoonse taalgroep ondergaan. Het Nederlands is een West-Germaanse taal Aftrekken de moedertaal van de meeste inwoners van NederlandBelgië en Suriname. Oefen je woordenschat met ons zinnenboek of vertaal een stuk tekst Nederlands een Nederlands vertaling. Gedurende de Nederlands middeleeuwen werden alle belangrijke geschriften en officiële documenten in het Latijn Nederlands wat de lingua franca van de Europese elite . Les 07 Praat Nederlands Leren en Werken Nederlands