Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies. amateur Boxing: Amateur World Championships 2015 (Highlights) Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op lingerie triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Amateur. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken Mature Amateur en Belgiƫ. Woord van de Dag. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.