Amateur

amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. amateur
AMATEUR NIGHT Official Trailer (2016) Jason Biggs, Ashley Tisdale Zo kwam Amateur van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Op het WK voor amateurs in Nieuw-Zeeland hebben Bjorn Haneveer en Steve Lemmens uit hun eerste twee poulematchen één overwinning geboekt. Amateur in de database amateur-radio apparatuur tieners amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? De community van Amateur staat voor je klaar! Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de Amateur komposities: de inhoud en de melktafel.