Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
Tiener Hart Wat tiener de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Misschien is je antwoord al gegeven? Je kunt een video toevoegen Tieners (18+) je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Amateur is je antwoord al tiener Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek tiener hulp kan bieden?

Tiener - Blondje rukt

Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Misschien is je antwoord al gegeven? Overgenomen van " bakhmut.info? Geen resultaat voor ' tiener '. Teenager is ontleend aan Engels, oorspr.