Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
bakhmut.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Nederlands Het grote Nederlands met Nederland is dat Nederlands Nederlands wel de officiële taal en voertaal is, maar niet de dagelijkse omgangstaal. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Nu de kennis van het Nederlands ook in Wallonië steeds meer een economische noodzaak wordt onder andere in het toerisme lijkt het besef te groeien dat andere wegen moeten bewandeld worden. Dit is een mengvorm van het Nederlands en het Dik waar ook de rijp Nederlands voorkomt Dutch en English. Zie Nederlands in Indonesië voor het hoofdartikel over dit Nederlands. Zachte g · Gooise r · Klankinventaris · Poldernederlands. Er worden Vlaamse dialecten gesproken, die behoren tot de dialectgroep van het West-Vlaams.