Anaal

anaal

Sommige jongeren vinden anale seks lekker. Hoe doe je het? En waar moet je op letten? Lees hier hoe anale seks werkt en hoe je er beter in wordt.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door. Je hoeft niet alles lekker te vinden. Een condoom kan dus ook POV je relatie prettiger zijn voor anaal hygiëne en om niet tussendoor de douche in te hoeven duiken. Ik heb zo het idee dat jij dit niet wilt. Ik denk dat als je ontspannen bent de rest ook wel anaal lukken. Poep hoopt zich namelijk pas anaal in het laatste gedeelte van je endeldarm als je al heel nodig moet.

Anaal - maar

Mits je niet in deze valkuilen stapt. Niet alle glijmiddelen zijn geschikt voor anale seks. De frictie zorgt al vrij snel voor kleine wondjes op de gevoelige huid van de anus en daarmee is het risico op besmetting met een SOA of HIV extra groot. Zoek meer berichten van Supersuri. Welk middel kies jij? Zo komt de doucheslang zelf niet in aanraking met je anus. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Timmert. When Humanity Is Cancer