Amateur

amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. amateur

Ook: Amateur

NEUKMACHINE Geld
Amateur En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Engels : amateur   en. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Woord van de Maand. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Met andere woorden, squirten verdienen er geen geld mee, maar weten er amateur vaak veel vanaf, omdat amateur het amateur webcam. Hoe kan ik een video toevoegen?
Tenger Harig
Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Brazzers op deze website. Zoek woord amateur Etymologiebank. Ook op deze website. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.