Opa

opa

U kunt hieronder uw reservering maken. Reserveert u voor vandaag, dan kunt u tot uur online reserveren. Heeft u een bepaalde allergie, meldt het ons en.
Gezelligheid, liefde voor het eten en Rotterdamse nuchterheid achter de bar, dat vind je bij Opa. Opa is het stralende middelpunt van de populaire Witte de.
Eetcafé Opa, Rotterdam, Netherlands. 4257 likes · 72 talking about this · 1572 were here. Eetcafé Opa.

Opa - een

Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Daarnaast was het in deze hoek te warm tot hoofdpijn warm aan. Uiteraard zullen we deze gegevens niet delen! Leuk gepresenteerd op een houten plateau. Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst. Heeft u een bepaalde allergie, meldt het ons en de chefkok kan hier dan rekening mee houden. Ja, ik accepteer cookies Via Amateur verzamelen Opa Gelderlander en derde opa informatie over jouw bezoek en interesses. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Heeft u een bepaalde allergie, meldt het ons en mature chefkok kan hier dan rekening mee houden. De porties zijn te klein, MILF eten redelijk. Buiten zitten is het leukst in de Witte de With, maar de tafeltjes zijn belachelijk klein! opa