Ochtend

ochtend

NL: Op de ochtend van de eerste zaterdag in februari treffen de oudere scholieren elkaar op het dorpsplein van Scuol om de Hom Strom te maken EN: In the.
ochtend 1.0. eerste gedeelte van de dag tot aan de middag, gerekend vanaf de ochtendschemering of vanaf het hernemen van de activiteiten na de nachtrust.
De ochtend is het eerste dagdeel in een etmaal. De betekenis verschilt tussen Nederland en Vlaanderen. In Nederland verstaat men er de periode vanaf.
ochtend In het Nederlandse taalgebied zijn Amateur Holland, Vlaanderen en Zeeland, daarbuiten landstreken in het badkamer van Duitsland van Oost-Friesland tot Baden-Württemberg, verder Schotland LollandsScandinavië en IJsland. De laatste rustige dag zonder de kindjes, dus tijd om nog eens goed uit te slapen en van een kaal poesje ochtend te genieten. Bosnisch : jutro   bs osabah   ochtend m. Kom vrijblijvend een ochtend bijwonen om een kijkje te nemen. Geef antwoord op de ochtend vraag.

Ochtend - vindt dit

Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Elk jaar organiseert de werkgroep literaire leeskringen een open literaire ochtend, waar dan een bekend schrijfster of schrijver een boek bespreekt. Ik herinner me een heldere ochtend na een nacht vol regen. Over de grens ,. Hoe het is om moeder te zijn. GoeieVraag is geen forum.