Harig

harig

Bijvoeglijk naamwoord. harig. met haar begroeid. Er kwam een harige borstkas naar voren toen hij zijn shirt uittrok. bestaande uit een kluwen van draadvormige.
Harig porseleinkrabbetje. Porcellana platycheles (Pennant, Harig porseleinkrabbetje. Oosterschelde, Stavenisse Haven (bron: Stefan Verheyen).
harig * [mistig] van haar [scherpe, droge wind], middelnederlands hare, van haren 1 ; de betekenisontwikkeling liep van 'droog van de wind', via 'onhelder'.
harig

Harig - het toilet

De scharen van het eerste paar poten zijn links en rechts iets verschillend. Hij legde zijn grote harige hand op de magere borst van Brassel en verknoedelde zijn colbert. Overtreffende trap verbogen harigste bakhmut.info. Heel anders is het gesteld met mijn houding tegenover hun soortgenoten: de grote spinnen. Voorkomen Op de zaden van grassen als Pijpenstrootje en riet. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Onder de bomen staan op slechts een paar meter MILF van elkaar het harig wilgenroosje en het gewone wilgenroosje! Behalve voor harig vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, harig, werkwoordvervoegingen en dialecten. Het gevaar om een apengemeenschap te zien als model voor een mensengemeenschap is echter niet denkbeeldig. Het rugschild is overdekt met kenmerkende groepjes harig, geveerde haren. Je kan zien dat hij zijn body angstvallig veerkrachtig houdt. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen.