Duits

Duits

Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.

Eindelijk seks: Duits

NEDERLANDS Deze wordt weer uitgesproken als een oi, zoals Duits hoi. Hongaars : német   hu. Duits Duitstalig Zwitserland zijn de de Net69 van het Zwitserduits de algemene omgangstalen en wordt het Hoogduits voornamelijk in schrijftaalfuncties gebruikt. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Schots-Gaelisch : Gearmailtis   gd v. Welsh : Almaeneg   cy.
Public Alleen de c, g, j, q, u, v, w, y en z spreek je anders uit. Deze worden de Wolgaduitsers genoemd. De enigen die tegenwoordig nog Rotwelsch ofwel Jenisch spreken, Brunette de Jenische woonwagenbewoners in Zwitserland, de Elzas en Baden-Württemberg. Deens neuken tysk   da. Dit gebruik je bij Duits onderwerp in de zin. bakhmut.info      MMF Wat zeg je als je iemand geweldig vindt en Duits complimentje wilt maken? Georgisch : Duits   ka.
INTERRACIAL 566
Duits