Pijpen

pijpen

Als een jongen gepijpt wordt kan hij klaarkomen. Je likt met je tong aan de penis en eikel of laat de penis in je mond glijden. Lees hier hoe pijpen werkt.
Lekkerder pijpen kun je leren. Onze tips kun je gelijk toepassen om een man optimaal te bevredigen. Leer vooral de Ultra Pijp Techniek!.
Het stimuleren van de penis met de tong en mond heet pijpen. Veel jongens vinden het lekker om gepijpt te worden. Hoe werkt het en hoe kan je beter pijpen ?.

Pijpen - Naomi hard

Wanneer het jou uitkomt. Als je aan de penis likt kan je alleen de eikel of de hele penis likken. Orale seks is een van de weinige seksuele handelingen die honderd procent gericht is op het geven van plezier aan de ander. Welk middel kies jij? Ik voel dan vanzelf dat hij het superlekker vind en daarna neem ik hem in mijn mond. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.
MOETEN PIJPEN?! - Seks Q&A!

Pijpen - door pikken

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Op zijn kop gaat een penis het makkelijkst diep in je keel. Krijg ik als antwoord, nee ik adem moeilijk krijg geen lucht ik slaap niet? Neem de penis nog niet volledig in de mond, maar ga met de tong met name de eikel stimuleren. Goed pijpen is namelijk nog maar een eerste stap naar het ultieme genot. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Wat wil de ander? De beweging van de hand moet pijpen met je mond volgen. Reageeren op Duits Kers. Ik voel dan vanzelf dat hij het superlekker vind en daarna neem ik hem in mijn mond. Bijvoorbeeld door met de lippen of tong de eikel Nederlands stimuleren Ook het toompje, dat de voorhuid aan de eikel verbindt, heeft veel zenuwuiteinden pijpen is daarom een gevoelige plek Naast de eikel extreem ook de teelballen anaal het perineum het gedeelte tussen penis en anus prettige plekken om te likken of zachtjes op te zuigen Pas op met tanden Pijpen is pijpen combinatie van gebruik van tong, lippen, de binnenkant van je mond, keel en handen. Vind je pijpen geen lekker idee? pijpen