Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. What Dutch sounds like to foreigners/Hoe Nederlands klinkt voor buitenlanders

Nederlands - blondine

Deze nieuwe versie staat bekend als de spelling-Marchant, vernoemd naar de minister van Onderwijs die het invoerde. Deze wijziging was eigenlijk bedoeld om ook het Fries een officiële status te geven. In Zuid-Afrika en Indonesië ofwel het voormalige Nederlands-Indië wordt het Nederlands nog veel als bronnentaal gebruikt. Toch was een belangrijk deel van de kolonisten Nederlandstalig. Bestel dit boek bij bakhmut.info Als je alle opgaven van het gekozen onderdeel hebt doorgewerkt, zie je hoeveel vragen er goed beantwoord zijn. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Dialecten ontwikkelen zich zodoende tot regiolecten op een bredere geografische basis.