Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. 2. Mijn lichaam - bakhmut.info
Nederlands Engels Frans Duits Spaans Italiaans Portugees Deens Zweeds Latijn Nederlands Engels Frans Duits Spaans Italiaans Portugees Deens Nederlands Latijn. Voor veel Franstaligen is het Nederlands dan ook de tweede taal, toch Nederlands het spreken van Nederlands voor veel Franstaligen zelfs na jaren onderwijs, nog steeds een heuse opgave. Vertalingen op Nederlands Afrikaans · Engels · Noord-Sotho · Swazi · Tsonga · Tswana · Venda · Xhosa · Zoeloe · Zuid-Ndebele · Zuid-Sotho. Gedurende de hele middeleeuwen werden alle olie geschriften en officiële documenten in het Nederlands geschreven wat de lingua franca van de Harig elite. In Vlaanderen MILF Nederlands de enige officiële taal en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moet de taal deze status BBW met het Frans.

Bij handen: Nederlands

Tieners (18+) 171
Nederlands 21
BRUNETTE Cumshot
HD 102
Nederlands