Duits

Duits

Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.

Duits - 18-jarige

In Duitstalig Zwitserland zijn de de varianten van het Zwitserduits de algemene omgangstalen en wordt het Hoogduits voornamelijk in schrijftaalfuncties gebruikt. Bij een paar woorden is het logisch welk lidwoord erbij hoort. De derde naamval gebruik je bij het meewerkend voorwerp en de tweede naamval gebruik je om uit te drukken wie de bezitter is. Ook weet je hier zeker dat jouw vertaling grammaticaal klopt, en dat de laatste taal veranderingen zijn doorgevoerd. Verder geven we je de garantie dat Vertalen Duits momenteel gratis is, en ook altijd zal blijven. Frans : allemand   fr m. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van tekst van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Spaans.