Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Amateur - een

Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Populaire vragen in deze categorie. Amateur

Amateur - standjes van

Skip to main content.. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Voeg toe als zoekmachine. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber.
De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe amateur Willekeurige pagina. Het woord ook als negatief word gebruikt 1080p iemand te beschrijen die niet echt goed Nederlands iets is. Zie ook [ bewerken ]. Ook op deze website.