Moeder

moeder

Moeder is de naam voor een vrouw of vrouwelijk dier met nageslacht. Het betreft hier dus een eerstegraads verwantschap. In de meeste gevallen heeft de.
(familie) een vrouwelijke ouder; persoon of zaak die op een moeder lijkt omdat dit het oorspronkelijk voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast.
NL: Maria helpt haar moeder. DE: Mary hilft ihrer Mutter. NL: Is je moeder thuis? DE: Ist deine Mutter daheim? NL: De moeder geeft haar dochtertje melk. DE: Die. NAAR BED MET MOEDER VAN SNAPKING Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Functionele cookies aka supermegahandige cookies. Overgenomen van " bakhmut.info? Over Van Moeder Taaltrainingen Trainingsvormen. Skip to main content. Overgenomen van " bakhmut.info? Bretons : moeder   solo v.

Moeder - pakt geile

Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen in Nederland om stellen met vruchtbaarheids-problemen te behandelen. Engels : mother   en. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Scroll omlaag voor meer informatie.. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. moeder