Duits

Duits

Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Nederlands - Duits . gratis cursus 100 LESSEN

Duits - hoor

Het is een verzamelbegrip voor geheimtalen of sociolecten van sociale randgroepen op basis van het Duits. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De twee puntjes bovenop de letters heten een Umlaut. Vroeger hoorde dit bij Oostenrijk-Hongarije , maar na de Eerste Wereldoorlog niet meer. Baskisch : Alemanieraz   eu , Alemanez   eu , Aleman   eu. De sch- en de ei hebben in het Duits een aparte uitspraak. Deze taal is sterk verwant aan het Duits. Duits Er moet worden onderscheiden in variëteiten ontstaan bij een perifeer-interne en bij een Pornoster Duits. Oppersorbisch : němčina   hsb. Waals : almand   wa. Zo lijkt tieners veel op hebben, en dat betekent het meestal ook. Bretons : Betreffende Duitsland: alaman   brbetreffende het Duits: Duits   br. Hieronder staat een tabel met wat er precies verandert bij de lidwoorden. In het Duits zie vaak in woorden op de a, u en o een twee Duits staan.