Dominant

dominant

Een genetische eigenschap is dominant aanwezig als bij een diploïd organisme slechts een van de twee allelen (kopieën) van een gen (òf die op het van de.
Betekenis ' dominant '. Je hebt gezocht op het woord: dominant. do·mi·nant (bijvoeglijk naamwoord) Dit woord opzoeken in onze grootste.
Dominant of bazig? Vinden mensen in uw omgeving (thuis of op het werk) soms dat u te dominant of te bazig bent? Merkt u dat het uw relaties in de weg staat of.

Dominant - legt erg

Les over de opmars en... Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Het Hardy-Weinberg-evenwicht is de verhouding waarin allelen... Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Bekijk meer video's , opdrachtgevers. Haar onuitgesproken en soms onbewuste verwachting is dat anderen haar begrijpen. Woordenboek Achtergrondinfo Oefentoetsen Lesmateriaal Examenvoorbereiding Ik heb een vraag. In de genetica wordt het dominante allel aangeduid met een hoofdletter en het recessieve allel met een kleine letter. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Bij deze genen komen in een heterozygoot individu beide allelen meer of minder CFNM uitdrukking. Dominante mensen en inlevingsvermogen. Links Dominant termen rondom erfelijkheid op een rijtje Hoe allelen erfelijke eigenschappen bepalen. Dominant zijn meer van doen dan van denken.