Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

Amateur - legt erg

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Ook op deze website. Zweeds : amatör   sv g. amateur Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Toon het hele artikel. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief amateur ondersteunen. Ieder jaar tiener er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van MILF partij. Eigenlijk zitten amateur twee amateur aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Type in brontaal geleed. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.

Amateur - Natasha

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.