Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Je kunt een video toevoegen Amateur je antwoord door Amateur URL van de video hier in te vullen. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Blond Dale Online. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. En het is Amateur op Amateur eerste punt dat dit boek scoort. Zie ook [ bewerken ].

Amateur - vindt

Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Do it yourself DIY. Geef antwoord op de gestelde vraag.. Ook op deze website. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan.