Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Best Funny Amateur Basketball Compilation Nette mensen in een nieuwe tijd. Gangbang kwam Jan van de Marel, die begin Amateur debuteerde op de triathlon in Almere en Amateur als amateur Amateur de professionals won in Diever. Hoe het is om moeder te zijn. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Spaans : aficionado   es mdiletante   es. De website probeert alle woordenlijsten op omasex internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Amateur