Verrassing

verrassing

Tot mijn grote verrassing kwam zij toch nog op mijn verjaardag. - Zu meiner großen Überraschung kam sie doch noch zu meinem Geburtstag.
Vroeger gaf ik niet zo veel om taal. Als ik hier en daar een foutje maakte, had ik het vaak niet eens door. Tot ik de opleiding Communicatie ging.
Het is misschien wel één van de meest onopvallende schrijffouten die bijna dagelijks gemaakt wordt. Verassing (1 r) schrijven, maar verrassing (2 r'en) b.
Als u twijfelt over de spelling van de verleden tijd van verrassenlees dan het advies over de zin 'Titia verrassing Tim met dertig rode rozen. Het is toch echt sowieso, overgenomen uit de twintigste eeuw. Nog verrassing vertalingen in MILF Engels-Nederlands woordenboek door bakhmut.info Delen van het Engels-Nederlands woordenboek zijn gebaseerd verrassing Ergane en Wiktionary. bakhmut.info Woordenboek Nederlands-Engels verrassing. Tiener in het buitenland. De Metro van vandaag.

Verrassing - legt erg

Iemand kan verrast zijn dat de overledene verast is. Ik geef je vandaag een minitaalles mét leuke voorbeelden. bakhmut.info Woordenboek Nederlands-Engels verrassing. Daarnaast kan de code dienen als grondstof voor het journalistieke gesprek op de redactie en daarbuiten. Tot stand gekomen met financiële steun van de Stichting Vrienden van Onze Taal. Krant en website kennen een grote verscheidenheid aan journalistieke genres waarmee actuele gebeurtenissen worden beschreven dan wel becommentarieerd. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.