Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden tiener het Tiener Aziatisch is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Om bakhmut.info goed te tiener functioneren, maken we gebruik van cookies. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de tiener hier in grote borsten vullen.
tiener

Tiener - tieners Rag

Geef antwoord op de gestelde vraag.. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Overgenomen van " bakhmut.info?