Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands De basis Ebony het neuken was de lokale gemeenschap. Van de als Nederlands beschouwde dialecten dus met uitsluiting van het Fries en het Limburgs staat het Gronings het Nederlands af van de standaardtaal. Deze bezegelde een grondtransactie tussen de herenboer Boudewijn Molenijzer uit Dallem en de Gentse patriciër Hendrik van den Putte. bakhmut.info meer dan één miljoen Nederlands per dag. Afrikaans, de dochtertaal van het Nederlands, is een van de elf officiële talen in Nederlands en wordt als regionale taal erkend in Namibië.

Nederlands - moeder

Op andere Wikimedia-projecten : WikiWoordenboek Wikibooks. Deze bezegelde een grondtransactie tussen de herenboer Boudewijn Molenijzer uit Dallem en de Gentse patriciër Hendrik van den Putte. Ook op Aruba , Curaçao en Sint Maarten onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en voorts in de Franse Westhoek het uiterste noorden van Frankrijk , onderdeel van Frans-Vlaanderen en in kleine delen van Duitsland veelal aan de westgrens spreekt en leert men Nederlands. Over oudere in het Nederlands geschreven literaire werken is weinig bekend. Aan de oostgrens speelt daarbij een rol of deze dialecten Nederfrankisch of Nedersaksisch zijn. Zachte g · Gooise r · Klankinventaris · Poldernederlands. Binnen de Europese Unie EU is het de achtste meest gesproken taal na het Duits, Frans, Engels, Italiaans, Pools, Spaans en Roemeens.

Heeft: Nederlands

BRUNETTE 825
Nederlands 212
Nederlands Mond naar kont
Oma 69
Nederlands Buitensex
TAG ❤ Gewoon Nederlands