Jong & Oud

Jong & Oud

Wie zijn we? Jong Ondernemen is een stichting die vol enthousiasme en deskundigheid scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische  ‎ Agenda · ‎ Start-up event · ‎ Bestuur · ‎ Het team.
'luuk de Jong doet huilen', tuurlijk, maar wie van ons zou altijd en overal objectief op kunnen reageren? Niemand dus. Flauwekul dat jullie je.
In ' JONG ' ontmoet presentator Manuel Venderbos jongeren die iets ingrijpends hebben meegemaakt.

Jong & Oud - met harig

De economie vraagt om ondernemende werknemers en baanbrekende ondernemers. Wij heten u van harte welkom. Neem contact op Lage kosten! Om nog maar niet te spreken over de mogelijkheid tot deelname aan evenementen bij de andere JONG! Inspiratiesessie Docententraining Bedrijven Wat kunt u betekenen? Whitepaper Premiescan salarisadministratie Downloaden Klantverhaal Maan Group. Jong & Oud

Jong & Oud - brunette masturbeert

Daarnaast behoren vliegvakanties , bootvakanties , treinreizen , weekend weg , of attractieparken ook tot de mogelijkheden. Wij zijn op zoek naar jonge, ondernemende, nieuwsgierige en gezellige mensen om samen met ons de meetings mee te maken! Onze zorg is gericht op een gezond, goed en verzorgd gebit en het ook als zodanig te doen aanvoelen, waarbij wij preventie hoog in het vaandel hebben. Ons team bestaat uit een optimale mix van professionals die elkaar aanvullen en samenwerken aan de zorg van uw gebit, waarbij wij de " mens achter de mond" niet uit het oog verliezen. Stel uw vraag Diensten Personeelsadvies Bekijk onze vacatures Meer weten?