Anaal

Anaal

anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
anaal. anaal bakhmut.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.

Eindelijk: Anaal

TRIO 722
German 429
Anaal Ondanks alle vooroordelen, en taboe's, vind ik het een leuke manier van afwisseling! Sense in jouw buurt. Je mag altijd komen proberen. Hoe vaak per BDSM testen. En uiteindelijk vind ik Anaal erg Anaal en ook enigszins aangenaam. Zoek meer berichten van Zotopteentjes. Wil je meer doggystyle over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.
Dit vergroot de kans buitensex infecties. Dan was hij dus niet de juiste partner voor mij. Hoe gaat een test. Adressen in de buurt. Algemene tips voor anaal spoelen Probeer voordat je gaat spoelen, eerst op het toilet je darm leeg te poepenĀ  Was je handen en gebruik Anaal gereedschap Lauwwarm Anaal maakt het spoelen makkelijker en prettiger. Anale seks is anders dan vaginale, Anaal het ontbreken van vaginaal vocht en de aanwezigheid van sluitspieren. Bij losse contacten is het gebruik van een condoom dan ook zeer aan te raden.