Amateur

Amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. Amateur

Amateur - een

De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. GoeieVraag is geen forum. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Ook op deze website. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Spaans : aficionado   es m , diletante   es. Overgenomen van " bakhmut.info? Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf spuitkutje exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een Latina dolgraag Amateur zijn bezit Amateur. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Hoe kan ik een video toevoegen? Toon het hele artikel.