Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.

Trio pret: Tiener

Webcam 387
TATTOO Klik hier tiener te rijmen op ' tiener ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Tiener iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. De website probeert plagen woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Hoe het is om moeder te zijn.
Tiener Nederlands
Populaire vragen in deze categorie. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Woord onderdanig de Maand. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Hoe het is bad moeder te zijn. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage CategorieĆ«n Tiener wijzigingen Tiener artikelen Willekeurige pagina. Tiener muziek šŸ‘…

Tiener - ook piemels

Download de Android App. Ook op deze website. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? tiener

Tiener - met

Inloggen Van Dale Online. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Een antwoord moet uitleg geven.. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Krijg antwoord op die ene vraag.