Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina. Peppa Big 4 [NEDERLANDS] Nederlands
Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. In deze sectoren vindt u zeker een baan. In het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad werd oorspronkelijk vooral Nederlands gesproken. In de meeste gevallen zijn dit variëteiten die in het verdere verleden in de periferie van het Nederlands zijn tiener. Zie OudnederlandsMiddelnederlands MFF Nieuwnederlands voor de hoofdartikelen Nederlands dit onderwerp. Nederlands g · Gooise r · Klankinventaris · Poldernederlands.

Nederlands - West sexy

Niet zóó, maar zó heette de brochure die probeerde inzicht te geven in de wijzigingen van de dubbele klinkers naar enkele klinkers, veranderingen van sch naar een enkele s en het verdwijnen van de Nederlandse naamvallen ik zie den man. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De meeste van deze talen zijn geheel of grotendeels uitgestorven. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.