Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie┬Ěner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.

Tiener - mature werkt

Klik hier om te rijmen op ' tiener ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Tiener (17) krijgt een hartstilstand

Tiener - Stelletje

Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Geen resultaat voor ' tiener '. Een antwoord moet uitleg geven.. Meer over ons cookiebeleid. Download de IOS App. Alexis Texas op deze website. Ik wil een mini cruiser board kopen, tiener ik meteen voor een dure gaan? Meer over ons cookiebeleid. Misschien is men daar mee in de war? Tiener vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.