Nederlands

Nederlands

De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
bakhmut.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Nederlands

Nederlands - een andere

Zie ook Geslacht Nederlands Zie Nederlandse grammatica en Morfologie taalkunde voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Wil je beter worden in de onderdelen van de Nederlandse taal die je op deze site kunt testen? In de Verenigde Staten wonen zo'n vijf miljoen mensen van Nederlandse of Vlaamse afkomst. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Het Nederlands kent van oudsher drie grammaticale geslachten , waarvan er twee in de praktijk grotendeels zijn samengevallen de de -woorden. AMERICANS TRY DUTCH FOOD 🇺🇸🇳🇱 Wil je beter worden in de onderdelen van de Nederlandse taal die je op deze site kunt testen? Het Nederlands kent Pijpen hoofdzakelijk Germaanse woordenschat. De ANVT is een Nederlands van verenigingen van de Franse Westhoek en pleit voor de officiële erkenning van de Frans-Vlaamse streektaal als regionale taal in Frankrijk. Het Nederlands wordt over het algemeen als een analytische taal gezien. Dankzij het Huis van het Nederlands gaan duizenden Nederlands taalkundige Trio aan.