Braziliaans

Braziliaans

Portugees of Braziliaans? Het Portugees geldt in acht landen als officiële taal: Portugal en zeven van haar vroegere koloniën. Brazilië is hiervan veruit het.
Het vliegtuig met Braziliaanse voetballers dat gisteren neerstortte in Colombia had geen brandstof meer. Dat blijkt uit een geluidsopname van.
Na afloop van de cursus Braziliaans Portugees beschik je over brede basiskennis van deze taal. Handig voor werk, privé of op vakantie!.

Braziliaans - Samir

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Werk je bij een bedrijf dat handel drijft met Brazilië? Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Hierdoor wordt voorkomen dat bepaalde uitdrukkingen, die in het ene land normaal zijn maar in het andere nauwelijks gebruikt worden, in de tekst terechtkomen. Sinds het begin van de republiek hebben de overheden altijd voorrang gegeven aan het transport over wegen, ten koste van het transport per spoor en via waterwegen. Regio's: Noord · Centraal-West · Noordoost · Zuidoost · Zuid. Pão de queijo (Braziliaans kaasbrood)

Braziliaans - Brooke Have

Vanaf dat moment werd Rio de Janeiro de facto de hoofdstad van het Portugese rijk. Bij alle volledige master-, HBO-bacheloropleidingen en Associate degrees. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Ook zijn er veel woorden die pas na de kolonisatie ontstonden. Breed aanbod van o. Braziliaans Vier je verjaardag bij Rodizio. Braziliaans waren honderden indianenstammen trio in Braziliaans paar grotere etnische groepen zijn onder te verdelen, met als voornaamste de Guaraníde Tupi en de Ge. Zie Bestuurlijke indeling van Brazilië voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zie ook: Lijst van vlaggen van Braziliaanse deelgebieden. Met de cursus Braziliaans Portugees van de LOI kan iedereen deze taal goed onder de knie krijgen. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Zie verder info over deze opnamebekijk Braziliaans oorspronkelijke versie of download ruig opname direct.