Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Best of Amateur Rally 2014

Amateur - door pikken

Overgenomen van " bakhmut.info? Hans van der Kamp ,. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. GoeieVraag is geen forum. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... amateur Amateur video van kindje geboren in vruchtzak. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hartverwarmende Amateur in Vier Handen Op Een Buik. Wat betekend amateur eigelijk?? Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur.