Uniform

uniform

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' uniform ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
Uniform is a design and innovation company. We use design, innovation and imagination to create change. Offices in Liverpool & London.
Het woord uniform staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd. uniform

Uniform - standjes van

Een uniform is meestal eigendom van de werkgever. Omdat de bestukking gemakkelijk vervangbaar moet zijn, wordt ze meestal afzonderlijk gemaakt. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Omdat de bestukking gemakkelijk vervangbaar moet zijn, wordt ze meestal afzonderlijk gemaakt. Over Van Dale Vertalingen. Behalve voor Duits vertalen van woorden, kunt u bij ons ook uniform voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Probeer nu gratis de webapp van het uniform Men spreekt van uniform als de kleding van een bepaald moeilijk te omschrijven type is, bijvoorbeeld een cowgirl overhemdeen jas met strepen op de mouwen en een pet.
Back To School; Cute Miniature School Uniform